Nieuws

Op zaterdag 13 en zondag 14 mei 2023 organiseert BHS United zijn jaarlijks jeugdtornooi voor meerdere leeftijdscategorieën. 

Alle wedstrijden gaan door op onze terreinen aan de Slagveldweg te Hever

  • Zaterdag 13 mei: U11, U12 en U13 
  • Zondag 14 mei: U6 (2 vs 2), U7 (3 vs 3), U8, U9 en U10


Bekijk het wedstrijdschema, de standen en alle uitslagen via Tournify. 
https://www.tournify.nl/live/bhsunited2023

Via JEZ! is BHS United geselecteerd om fondsen in te zamelen die we wensen te gebruiken om ons A-veld site Hever opnieuw aan te leggen tegen volgend seizoen.
JEZ! is een fundraisingcampagne van DPG Media samen met Belfius met projecten rond jongerenwerking.
In de loop van maart plannen we nog enkele concrete acties binnen de club en in onze gemeente. Zo zal er de ganse maand MAART hamburgers verkocht worden tijdens de jeugdwedstrijden, ter ondersteuning van JEZ!

Hierbij de link van de actiepagina om BHS United te steunen: https://actie.jezofficial.be/nl-NL/project/een-plein-voor-iedereen-klein-en-fijn

De veteranen (+30) van BHS United zijn op zoek naar spelers en 1 keeper om hun ploeg wat te versterken.

BHS United is nog op zoek naar enkele jeugdtrainers.

Voor de volgende categorieën zoeken wij nog een jeugdtrainer:

U5 (voetbalspeeltuin - enkel training)
U7 (3 vs 3)
U8 (5 vs 5)

indien interesse kan u altijd contact met ons opnemen via jeugd@bhsunited.be

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Op 8 april 2021 hebben KFC Hever en KRC Boortmeerbeek besloten om te fusioneren en zo éen grote voetbalploeg te worden in de Gemeente Boortmeerbeek. De nieuw voetbalclub Boortmeerbeek-Hever-Schiplaken United, kortweg BHS United, is geboren.

één jaar voor deze fusie was er al een samenwerkingsverband in werking. Dat was toen vooral op de jeugd gericht met name op de bovenbouw, tussen de U15 en U21. Na deze succesvolle samenwerking kwam alles in een stroomversnelling en besloten de twee teams samen te gaan onder het motto van “Samen sterk met plezier”. Onder het stamnummer van KRC Boortmeerbeek, 3556, en met rood-zwart-witte kleuren heeft de nieuwe fusieploeg een team in derde provinciale en ééntje in vierde provinciale.

Voorlopig telt BHS United 25 jeugdteams en vier seniorenploegen, met trainers erbij, samen goed voor vierhonderd leden. Ze vormen zo meteen de grootste vereniging in Boortmeerbeek.

-

Emile De Vleeschouwer - Voorzitter & Dirk Denaeghel  - Algemeen manager

© website powered by Twizzit.com