Lidgeld seizoen 2024 - 2025

 

Leeftijdscategorie Basisbedrag Lidgeld Bestaande leden - betaling voor 01/09
Voetbalspeeltuin & U6 240 EUR 240 EUR
U7 tem U21 300 EUR 270 EUR
Seniors 300 EUR 270 EUR
Veteranen (geven geen recht op korting familielid) 170 EUR 140 EUR
Elk bijkomend spelend lid vanaf U7 binnen gezin 270 EUR 240 EUR
Elk bijkomend spelend lid < U7 binnen gezin 240 EUR 240 EUR


Wij zijn verheugd om u als lid van onze club te mogen begroeten en hopen om samen met u er een fantastisch seizoen van te maken met vele sportieve hoogtepunten.
Om een goede werking van de club en een goede begeleiding van de spelers te kunnen garanderen, wordt een bijdrage gevraagd in de vorm van lidgeld (*).
Bij betaling voor 01/09 ontvangt u een korting op het basisbedrag.

Dit bedrag omvat oa. een speeluitrusting beschikbaar gesteld door de club bij de wedstrijden, een bal bij de trainingen, ongevallenverzekering, algemene werkingskosten (water, elektriciteit, verwarming, huur/onderhoud gebouwen, velden, ...) en specifiek voor onze jeugdploegen een gratis drankje na de officiële wedstrijden.

De betaling van het lidgeld dient te gebeuren op rekeningnummer BE66 7330 6476 8243
met als mededeling “Lidgeld naam van de speler + leeftijdscategorie van de speler

De spelers die hun betaling niet tijdig in orde hebben gebracht, kunnen niet worden geselecteerd voor een wedstrijd (onder eender welke vorm) tot de betaling van hun bijdrage voor het komende seizoen werd ontvangen.

(*) BHS United wil een familiale club zijn waar plaats is voor iedereen.  Is er een probleem met het betalen van het lidgeld? Neem dan gerust contact op met Patrick Vissers, die de functie van API (dit is het Aanspreekpunt Persoonlijke Integriteit) vervult. Hij zal samen met jou in alle discretie voor een passende oplossing proberen te zorgen. Je kan hem bereiken via api@bhsunited.be

 

Korting voor spelers binnen hetzelfde gezin

Voor de oudste speler binnen het gezin betaalt u het basisbedrag ifv de leeftijdscategorie van de speler.
Vanaf de tweede speler binnen hetzelfde gezin wordt een vast tarief van 270 EUR (240 EUR bij betaling voor 01/09 of als uw 2de kind U5 of U6 is) aangerekend.
Uitzondering hierop zijn de veteranen die een apart vastgesteld lidgeld hebben, en niet als het oudste spelend lid van het gezin gerekend worden.

 

Nieuwe spelers

Nieuwe spelers ontvangen eenmalig bij inschrijving een BHS spelerspakket, bestaande uit:
- Trainingsvest (*)
- Lange trainingsbroek (*)
- Trainingsshirt
- Korte trainingsbroek
- 1 paar voetbalkousen

Op site Hever kan de kledij steeds gepast worden bij aanwezigheid van onze kledijverantwoordelijke. Indien de gewenste maten beschikbaar zijn, kunnen deze dadelijk meegenomen worden na bewijs van betaling lidgeld. Indien er iets bijbesteld moet worden, dan kan dit enkele weken doorlooptijd vergen. Voor onze jongste leden voorzien we extra stock van de kleinere maten.

(*) Onder onze slogan “SAMEN STERK MET PLEZIER” willen we ook dit seizoen als 1 club van startende U6 tot ervaren speler van de 1e ploeg, naar buiten komen.
Daarom verwacht de club dat elk lid het basispakket bezit en in BHS trainingsvest en broek naar de wedstrijden komt.

 

Trainingen en wedstrijden

 • Na een eerste succesvolle ervaring vorig jaar, zullen we ook dit jaar bij voldoende interesse een wekelijkse “voetbalspeeltuin” voor U5 aanbieden. We laten deze spelertjes op een speelse manier kennismaken met voetbal zonder dat er een competitief element aan te pas komt
 • U6 traint 1x per week en heeft de thuiswedstrijden op zondagvoormiddag in het format 2v2
 • U7 trainen 2x per week en heeft de thuiswedstrijden op zondagvoormiddag in het format 3v3
 • U8 tem U9 trainen 2x per week en hebben de thuiswedstrijden op zaterdag in het format 5v5
 • U10 tem U13 trainen 2x per week en hebben de thuiswedstrijden op zaterdag in het format 8v8
 • Vanaf U15 (U14 bestaat niet op het niveau waarop onze club speelt) is het 2x per week training met thuiswedstrijden op zaterdag in het format 11v11

 

Locaties trainingen & wedstrijden

De timing en locatie van trainingen en wedstrijden is voorwerp van een planning en puzzel die we in het tussenseizoen uitwerken en vastleggen obv beschikbaarheid van trainers en terreinen. 

Trainingen kunnen op de 3 BHS-sites (site Hever, site BMB en sporthal BMB) worden ingepland.
We proberen hierbij het principe te hanteren om per leeftijdscategorie het gehele jaar op dezelfde toegewezen locatie te laten trainen. Tijdelijke verschuivingen wegens bv weersomstandigheden of ingeplande (inhaal)wedstrijden zijn hierbij altijd mogelijk.

Competitiewedstrijden worden ofwel op site Hever ofwel op site BMB ingepland.
Hierbij zal de site Hever voornamelijk voor de jeugdwedstrijden gebruikt worden en site BMB voor de wedstrijden van de verschillende senior ploegen. Ook hier is het basisprincipe om per leeftijdscategorie de competitiewedstrijden het gehele jaar op dezelfde toegewezen locatie te betwisten.

Om de capaciteit en/of kwaliteit van de terreinen op de beide sites te verhogen zijn in het tussenseizoen een aantal werken gebudgetteerd.
Indien deze door bv de weersomstandigheden wat vertraging zouden oplopen, kan dit voor bepaalde ploegen tijdens de eerste weken van het seizoen mogelijk een (tijdelijke) impact hebben op de inplanning van zowel trainingen als wedstrijden.

Voor gedetailleerde info mbt trainingen, wedstrijden enz. verwijzen we u graag door naar de verantwoordelijken per leeftijdscategorie of naar het algemene e-mailadres jeugd@bhsunited.be

 

Twizzit

De club gebruikt de applicatie Twizzit als platform voor alle administratie en communicatie. Wat mag je hiervan zoal verwachten:

 • Persoonlijke kalender met daarin trainingen, wedstrijden, evenementen, vergaderingen, ...
 • Mogelijkheid om aan-/afwezigheden voor trainingen en wedstrijden door te geven
 • Chat-functie voor jouw team
 • Nieuws-pagina met alle laatste nieuwtjes
 • Nieuwsbrief
 • Inschrijfmodules voor evenementen
 • Automatische generatie attest mutualiteit
 • ... en nog zoveel meer!


Twizzit is een belangrijke stap in de verdere professionalisering van de club en maakt voor zowel medewerkers als spelers vele zaken een stuk eenvoudiger.
Het is de manier om volledig op de hoogte te blijven van alles wat er in jouw ploeg en op de club gebeurt.

Meer info rond het werken met Twizzit kan u terugvinden op de Twizzit FAQ pagina's de onze website.

 

Inschrijving seizoen 24-25 in Twizzit

Elk spelend lid dient per seizoen in onze nieuwe Twizzit tool administratief worden ingeschreven. Om ons administratief werk ietwat te verlichten kan u dit voor een groot stuk zelf initiëren, waarbij u ons dan dmv het elektronisch invullen van een formulier zelf expliciet de bevestiging geeft dat uzelf en/of uw kinder(en) zich volgend seizoen bij BHS United aansluiten. Opgelet, dit dient per spelend lid apart te worden ingevuld. Doet u dit niet, dan zullen wij uw dossier pas kunnen starten na ontvangst van de betaling. Wij danken u alvast indien u hier een paar minuten voor kan vrijmaken.
Het formulier kan u bereiken via deze link INSCHRIJVING 2024-2025

 

Bijbestellen BHS kledij

BHS United werkt met Uhlsport als kledijleverancier verdeeld via JM Sport.
In de kantine van site Hever zijn voldoende pasmaten beschikbaar voor wie niet zeker is van de benodigde maat en kan u steeds komen passen bij aanwezigheid van onze kledijverantwoordelijke. Bij de start van het seizoen zal er verhoogde aanwezigheid voor het passen zijn.