Hoe kan ik een Twizzit account verkrijgen en hoe kan ik de gebruikersnaam en paswoord instellen?


Een Twizzit account dient steeds initieel aangemaakt te worden door de BHS Twizzit cel, waarna het lid vervolgens zelf zijn account kan vervolledigen.

Op basis van gecombineerde BHS, KFC & KRC ledendata werd in het tussenseizoen een initiële data load gedaan van de Twizzit accounts.
Aan elk Twizzit account is een gebruikersnaam gekoppeld waarmee je op het account kan aanloggen.

Deze gebruikersnaam en het daarbij horende paswoord kan de gebruiker bij de initiële configuratie van het account instellen.

Een essentiële voorwaarde in het proces om deze gebruikersnaam en paswoord in te kunnen stellen, is dat we voor elke speler een correct hoofd-email adres (persoonlijk of van een ouder) in de stamgegevens van het contact (=spelersfiche) opgeladen hebben.

Dit hoofd email-adres zal gebruikt worden voor:

  • de initiële communicatie rond het verder vervolledigen van het account
  • communicatie bij aanpassing van het paswoord of vergeten gebruikersnaam


Voor alle opgeladen leden in Twizzit werd begin juli naar het voor hen onderhouden hoofd-email adres een uitnodigingsmail gestuurd met de link en informatie om het account verder in te stellen.

Hiermee hebben we zeker niet iedereen bereikt:

  • Mogelijk verkeerd of geen email adres onderhouden in spelersfiche
  • Speler/ouder heeft email in spam folder binnengekregen
  • Speler/ouder heeft nog geen actie ondernomen op de verkregen email

 

Betreft het een nieuw lid voor het seizoen '22-'23, dan zal de BHS Twizzit cel de spelersfiche allereerst aanmaken en vervolgens een uitnodigingsmail naar het gekoppelde emailadres versturen met instructies om het account verder te configureren.

 

Mocht u de mail niet meer terugvinden, kan U zelf opzoeken of een speler reeds gekend is in het systeem en een mail laten hergenereren naar het hoofd-email adres om het account in te stellen.
Hiervoor ga je als volgt te werk: ga naar https://twizzit.com/ en klik op de Login-knop (rechtsboven).
Klik op “Forgot username or password”.

Klik op “Let’s find your organization” en vul BHS in. Selecteer BHS United en klik vervolgens op ‘verdergaan’.
Zoek jezelf via je e-mailadres, voornaam en/of familienaam.
Vind je jezelf terug, klik dan vervolgens op uw naam of dat van uw kind(eren). 
Je ontvangt kort nadien een e-mail met instructies. Deze e-mail wordt verzonden naar het primaire e-mailadres zoals het in onze ledendatabase is opgenomen.
Vind je jezelf niet terug contacteer ons via bart.van.eyken@gmail.com. Vermeld hierbij het lid en het emailadres waarmee je het account wenst in te stellen.