Lidgeld seizoen 2022 -2023

Leeftijdscategorie Basisbedrag Lidgeld
Voetbalspeeltuin & U6 210 EUR
U7 tem U21 240 EUR
Seniors 240 EUR
Veteranen (geven geen recht op korting familielid) 140 EUR
Elk bijkomend spelend lid binnen gezin 200 EUR


Wij zijn verheugd om u als lid van onze club te mogen begroeten en hopen om samen met u er een fantastisch seizoen van te maken met vele sportieve hoogtepunten.
Om een goede werking van de club en een goede begeleiding van de spelers te kunnen garanderen, wordt een bijdrage gevraagd in de vorm van lidgeld.
Gezien de sterk gestegen energieprijzen, die een aanzienlijke kost vormen voor onze club, zijn we jammer genoeg genoodzaakt onze lidgelden te verhogen tegenover vorig seizoen.

Dit bedrag omvat oa. een speeluitrusting beschikbaar gesteld door de club bij de wedstrijden, een bal bij de trainingen, ongevallenverzekering, een gratis drankje na de officiële wedstrijden, algemene werkingskosten (water, elektriciteit, verwarming, huur/onderhoud gebouwen, velden, ...).

De betaling van het lidgeld dient te gebeuren op rekeningnummer BE66 7330 6476 8243
met als mededeling “Lidgeld naam van de speler + leeftijdscategorie van de spelervoor 1 augustus 2022.
Opgelet: dit is een nieuw rekeningnummer tov vorig seizoen.

De spelers die hun betaling niet tijdig in orde hebben gebracht, kunnen niet worden geselecteerd voor een wedstrijd (onder eender welke vorm) tot de betaling van hun bijdrage voor het komende seizoen werd ontvangen.

 

Korting voor spelers binnen hetzelfde gezin

Voor de oudste speler binnen het gezin betaalt u het basisbedrag ifv de leeftijdscategorie van de speler.
Vanaf de tweede speler binnen hetzelfde gezin wordt een vast tarief van 200 EUR aangerekend, onafhankelijk van de leeftijdscategorie van het bijkomend lid.
Uitzondering hierop zijn de veteranen die een apart vastgesteld lidgeld hebben, en niet als het oudste spelend lid van het gezin gerekend worden.

 

Nieuwe spelers

Nieuwe spelers ontvangen eenmalig bij inschrijving een BHS spelerspakket, bestaande uit:
- Trainingsvest (*)
- Lange trainingsbroek (*)
- Trainingsshirt
- Korte trainingsbroek
- 1 paar voetbalkousen
- 1 voetbal

(*) Onder onze slogan “SAMEN STERK MET PLEZIER” willen we ook dit seizoen als 1 club van startende U6 tot ervaren speler van de 1e ploeg, naar buiten komen.
Daarom verwacht de club dat elk lid het basispakket bezit en in BHS trainingsvest en broek naar de wedstrijden komt.

 

Trainingen en wedstrijden

 • NIEUW: Vanaf het seizoen 2022 – 2023 starten we bij voldoende interesse met een wekelijkse “voetbalspeeltuin” voor U5. We laten hier deze spelertjes op een speelse manier kennismaken met voetbal  zonder dat er een competitief element aan te pas komt
 • U6 traint 1x per week en heeft de thuiswedstrijden op zondagvoormiddag in het format 2v2
 • U7 trainen 2x per week en heeft de thuiswedstrijden op zondagvoormiddag in het format 3v3
 • U8 tem U9 trainen 2x per week en hebben de thuiswedstrijden op zaterdag in het format 5v5
 • U10 tem U13 trainen 2x per week en hebben de thuiswedstrijden op zaterdag in het format 8v8
 • Vanaf U15 (U14 bestaat niet op het niveau waarop onze club speelt) is het 2x per week training met thuiswedstrijden op zaterdag in het format 11v11

 

Locaties trainingen & wedstrijden

De timing en locatie van trainingen en wedstrijden is voorwerp van een planning en puzzel die we in het tussenseizoen uitwerken en vastleggen obv beschikbaarheid van trainers en terreinen.

Trainingen kunnen op de 3 BHS-sites (site Hever, site BMB en sporthal BMB) worden ingepland.
In tegenstelling tot vorig jaar proberen we hierbij het principe te hanteren om per leeftijdscategorie het gehele jaar op dezelfde toegewezen locatie te trainen. Tijdelijke verschuivingen wegens bv weersomstandigheden of ingeplande (inhaal)wedstrijden zijn hierbij altijd mogelijk.

Competitiewedstrijden worden ofwel op site Hever ofwel op site BMB ingepland.
Nieuw dit jaar is dat in het weekend de site Hever voornamelijk voor de jeugdwedstrijden zal gebruikt worden en site BMB voor de wedstrijden van de verschillende senior ploegen. Ook hier is het basisprincipe om per leeftijdscategorie de competitiewedstrijden het gehele jaar op dezelfde toegewezen locatie te betwisten.

Om de capaciteit en/of kwaliteit van de terreinen op de beide sites te verhogen zijn in het tussenseizoen een aantal werken gebudgetteerd (heraanleg c-veld site Hever, aanleg extra veldje site Hever, verlichting site BMB, …)
Indien deze door bv de weersomstandigheden wat vertraging zouden oplopen, kan dit voor bepaalde ploegen tijdens de eerste weken van het seizoen mogelijk een (tijdelijke) impact hebben op de inplanning van zowel trainingen als wedstrijden.

Voor gedetailleerde info mbt trainingen, wedstrijden enz. verwijzen we u graag door naar de verantwoordelijken per leeftijdscategorie of naar het algemene e-mailadres jeugd@bhsunited.be:

 

Twizzit

De club heeft ervoor gekozen om vanaf dit seizoen Twizzit te gebruiken als platform voor alle administratie en communicatie. Wat mag je hiervan zoal verwachten:

 • Persoonlijke kalender met daarin trainingen, wedstrijden, evenementen, vergaderingen, ...
 • Mogelijkheid om aan-/afwezigheden voor trainingen en wedstrijden door te geven
 • Chat-functie voor jouw team
 • Nieuws-pagina met alle laatste nieuwtjes
 • Nieuwsbrief
 • Inschrijfmodules voor evenementen
 • Automatische generatie attest mutualiteit
 • ... en nog zoveel meer!


Twizzit is een belangrijke stap in de verdere professionalisering van de club en zal voor zowel medewerkers als spelers vele zaken een stuk eenvoudiger maken.

Weldra zullen jullie meer info ontvangen rond het aanmaken van een Twizzit account.
Dit zal de enige manier worden om volledig op de hoogte te blijven van alles wat er in jouw ploeg en op de club gebeurt.

Al onze bestaande leden werden reeds initieel aangemaakt in het systeem, maar het is zeker een goed idee om te controleren of je gegevens in onze database correct zijn. We hebben ons bij de ingebruikname van Twizzit immers gebaseerd op versnipperde en soms gedateerde databases. 

 

Inschrijving seizoen 22-23 in Twizzit

Elk spelend lid dient per seizoen in onze nieuwe Twizzit tool administratief worden ingeschreven. Om ons administratief werk ietwat te verlichten kan u dit voor een groot stuk zelf initiëren, waarbij u ons dan dmv het elektronisch invullen van een formulier zelf expliciet de bevestiging geeft dat uzelf en/of uw kinder(en) zich volgend seizoen bij BHS United aansluiten. Opgelet, dit dient per spelend lid apart te worden ingevuld. Doet u dit niet, dan zullen wij uw dossier pas kunnen starten na ontvangst van de betaling. Wij danken u alvast indien u hier een paar minuten voor kan vrijmaken.
Het formulier kan u bereiken via deze link Inschrijven seizoen 22-23

 

Bijbestellen BHS kledij

Verleden seizoen gingen we in zee met Uhlsport als kledijleverancier en werden al onze leden in het nieuw gestoken.
Maar ondertussen zijn sommige artikelen misschien te klein geworden of aan vervanging toe.
We zijn volop in onderhandeling om het in de toekomst mogelijk te maken om het BHS kledijmateriaal via een webshop aan te kunnen kopen, maar dit zal nog niet operationeel zijn bij de start van het seizoen.
In afwachting hiervan blijft het mogelijk om via de leden van het bestuur artikelen te bestellen.
In de kantine van site Hever zijn voldoende pasmaten beschikbaar voor wie niet zeker is van de benodigde maat en kan u steeds komen passen. Zo zal bv de kantine zeker open zijn op za 20/08 (wedstrijden tegen Sparta Haacht) en wo 31/08 (foto's stickerboek)