Kunstgras is coming!


Kunstgras is coming!

Op niveau van de gemeenteraad van Boortmeerbeek werd de beslissing genomen om een kunstgrasterrein aan te leggen aan de sporthal! Joepie!!!!

Het kunstgrasterrein zal niet exclusief voorzien zijn voor BHS United maar wij gaan wel voorrang hebben op het gebruik van dit terrein.

Uiteraard ligt dit terrein er niet morgen maar er is wel reeds actie ondernomen door de gemeente om offertes voor de aanleg op te vragen. Qua planning wordt gestreefd om het terrein bruikbaar te maken tegen het begin van volgend seizoen. Een exacte timing is vandaag nog niet gekend.

Dit opent voor de club mogelijkheden om onze jeugdspelers vaker te kunnen laten trainen in die zin dat we in bepaalde weersomstandigheden trainingen toch kunnen laten doorgaan ipv collectief af te lassen. Het zal een uitdaging worden om de planning voor de jeugdtrainingen uit te werken zodat alle jeugdploegen een gelijkwaardige behandeling krijgen. Hier wordt wel al over nagedacht.

Nu zijn we vooral blij met dit fantastische nieuws en kijken we ernaar uit om vanaf volgend seizoen de kwaliteit en kwantiteit van onze trainingen te kunnen verhogen voor al onze fantastische jeugdspelers!